Copyright © KREO

WEB DESIGN

Si të jesh online dhe të japësh mesazhin se ofron një shërbim cilësor dhe profesional?

WEB STORY
KREO
PSE KREO?

KREO shndërron idenë e klientit në një projekt, i cili konsolidon suksesin dixhital të biznesit dhe garanton rezultate të matshme. Përveç produkteve apo shërbimeve, vëmendja jonë shkon edhe tek sektori ku operon biznesi, konteksti dhe konkurrentët. Vetëm kështu jemi në gjendje të ideojmë dhe të aplikojmë teknologjinë web që do mund të dallojë klientët tanë nga konkurrentët. Kontaktoni për më shumë informacion. Tel: 069 6087030. Konsulenca është falas.

PSE ONLINE?

Në çdo moment, dikush mund të jetë duke kërkuar online një produkt që ju e keni apo një shërbim që ju ofroni dhe mungesa juaj në rezultatet e kërkimit do të thotë që një klient i mundshëm gjen një kompani tjetër, gjen konkurrencën tuaj. Imagjinoni se sa klientë mund të keni humbur gjatë këtyre viteve dhe sa shumë mund të humbisni nëse nuk do merrni një vendim tani.

Shërbime
Kontakt
ADRESA

Rr. Isuf Elezi 6, Tiranë

TELEFONI

Tel: 069 60 87030

E-MAIL

info@kreo.al

Portfolio
  • Portali i njohur i muzikës shqip dhe mjaft popullor në të gjitha trevat shqipfolëse, është krijuar në vitin 2007 nga Plarent Nasto, drejtues i KREO, dhe numëron mbi 30.000 vizitorë në ditë.
    © KREO 2007-2023
WEB DESIGN

Si të jesh online dhe të japësh mesazhin se ofron një shërbim cilësor dhe profesional?

WEB STORY
PSE KREO?

Kreo projekton dhe ndërton prezencën tuaj online dhe e bën atë të suksesshme.

SHËRBIMET

Interneti është i mbushur me biznese konkurrente dhe faqja juaj duhet të bëjë diferencën.

SUPPORT

Ju vazhdoni të drejtoni biznesin, teksa ne sigurohemi që gjithçka të funksionojë siç duhet.

KREO
PSE KREO?

KREO shndërron idenë e klientit në një projekt, i cili konsolidon suksesin dixhital të biznesit dhe garanton rezultate të matshme. Përveç produkteve apo shërbimeve, vëmendja jonë shkon edhe tek sektori ku operon biznesi, konteksti dhe konkurrentët. Vetëm kështu jemi në gjendje të ideojmë dhe të aplikojmë teknologjinë web që do mund të dallojë klientët tanë nga konkurrentët. Kontaktoni për më shumë informacion. Tel: 069 6087030. Konsulenca është falas.

PSE ONLINE?

Në çdo moment, dikush mund të jetë duke kërkuar online një produkt që ju e keni apo një shërbim që ju ofroni dhe mungesa juaj në rezultatet e kërkimit do të thotë që një klient i mundshëm gjen një kompani tjetër, gjen konkurrencën tuaj. Imagjinoni se sa klientë mund të keni humbur gjatë këtyre viteve dhe sa shumë mund të humbisni nëse nuk do merrni një vendim tani.

Shërbime
Kontakt
ADRESA

Rr. Isuf Elezi 6, Tiranë

TELEFONI

Tel: 069 60 87030

E-MAIL

info@kreo.al

Portfolio
  • Portali i njohur i muzikës shqip dhe mjaft popullor në të gjitha trevat shqipfolëse, është krijuar në vitin 2007 nga Plarent Nasto, drejtues i KREO, dhe numëron mbi 30.000 vizitorë në ditë.
    © KREO 2007-2023